Salutare tuturor si bine ati venit pe site-ul nostru!

Opriti-va putin… doar putin, si inspirati adanc…. lasati visul sa se contureze clar… si haideti sa ii dam viata impreuna, prin ornamente si decoratiuni personalizate, potrivite casei sau evenimentului special din viata dumneavoastra. ūüôā

Cine suntem?

O familie… cu o idee…

Suntem Irina si Alex Gradinaru, si va prezentam cu drag pe acest site, unul dintre proiectele noastre, si anume: Art Garden Design.

Desi am facut cunostinta cu arta de la o varsta frageda, idea unei afaceri proprii a incoltit treptat, datorita firii mele nonconformiste, care nu prea m-a ajutat in statutul de angajat. Datorita sprijinului sotului meu, hotararea era la mine; asa ca am renuntat la job si am hotarat sa imi urmez visul…

Deoarece pregatirea mea e in domeniul tehnic, am inceput atat realizarea de proiecte custom si de furnituri din polistiren, cat si crearea de lucruri foarte dragi mie: decoratiuni, tablouri, obiecte decorate prin diverse tehnici… Astfel a luat nastere proiectul Art Garden Design (un fel de Gradinaru‚Äôs Art & Design, pentru cine e curios de unde e e denumirea‚Ķ), o imbinare a doua filiere: tehnica si vocationala.

Art Garden Design este primul nostru proiect, fondat in 2016, si avea la baza realizarea de litere, cifre si ornamente din polistiren: atat blank-uri pentru creatori, cat si decoratiuni pictate manual, pentru acasa, pentru evenimente, productie publicitara. Pe langa acestea, proiectul mai cuprindea tablouri, bijuterii fantezie, precum si diverse alte obiecte functionale si ornamentale, toate pictate sau decoprate manual.

In timp, din motive obiective, ce tin in mare de factori de timp, am renuntat pe rand la mai mult categorii cuprinse in acest proiect, in prezent Art Garden Design fiind axat pe realizarea de blank-uri din polistiren expandat, si anume:

  • cifre si litere volumetrice, blank
  • machete de tort blank
  • diferite forme pentru aranjamente florale, blank, cu design prestabilit

Pentru o mai bunńÉ imagine asupra obiectului de activitate, va invitam cu drag sa rasfoiti¬†Categoriile¬†expuse pe site, precum si pagina¬†Produsele noastre.

De ce sa alegeti Art Garden Design?

Pentru ca:

  • ne adresam tuturor: lucram pentru iubitori de frumos, pentru creatori si artizani, pentru¬†evenimente, pentru firme, pentru copii si adulti deopotriva
  • oferim solutii optime pentru „toate buzunarele”
  • lucram ingrijit, fiind orientati pe calitate
  • pentru literele si cifrele volumetrice, fontul il alegeti dumneavoastra, din variantele oferite
  • parerea dumneavoastra conteaza, iar feedback-ul este important pentru noi, pentru a ne imbunatati continuu serviciile si a va putea oferi¬†optiuni noi si variate
  • comunicam deschis si sincer cu clientii nostri

Ce avem de oferit?

Un strop de vis si de buna dispozitie…

Va invitam pe aceasta cale sa descoperiti universul magic al Art Garden Design, si va asteptam cu drag sa cream impreuna o parte din visele voastre, intr-o maniera deosebita, personalizata.

Va multumim ca¬†ne vizitati site-ul! ūüôā